Šifra
1462

Preklada, 12cm, 1.75m

Prednapeta opečna preklada je preprosta za vgradnjo, odlikujeta jo visoka nosilnost in dobra toplotna izolacija. Pri izbiri prave dolžine preklade je potrebno upoštevati svetlo mero od...
9,90 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Prednapeta opečna preklada je preprosta za vgradnjo, odlikujeta jo visoka nosilnost in dobra toplotna izolacija.

Pri izbiri prave dolžine preklade je potrebno upoštevati svetlo mero odprtine in minimalno naleganje 12 cm na vsaki strani. Preklado je treba pri vgradnji podpreti v razdalji max. 120 cm, dokler zid nad preklado ne izkazuje zadostno trdnost; to je praviloma po približno 4 tednih.

Lastnosti:

  • visoka nosilnost
  • dobra toplotna izolacija
  • optimalna osnova za nanos ometa
  • minimalna teža
  • preprosta vgradnja
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPreklade Leitl
Kategorijapreklade
Materialopeka
Blagovna znamkaPreklade Leitl
Mere175cmx6,5cmx12cm
Teža26,25kg
Debelina zidu (cm)12
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.