Šifra
A33108

YTONG zidna plošča ZP 10

YTONG zidne plošče se uporabljajo za gradnjo notranjih nenosilnih pregradnih zidov. Pogosto se zanje uporablja tudi izraz "siporeks". Zaradi majhne teže ter suhe, čiste in hitre gradnje so&n...
3,50 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

YTONG zidne plošče se uporabljajo za gradnjo notranjih nenosilnih pregradnih zidov. Pogosto se zanje uporablja tudi izraz "siporeks". Zaradi majhne teže ter suhe, čiste in hitre gradnje so še posebej primerne za novogradnje ter za adaptacijo obstoječih stavb.

Potrebna debelina pregradnega zidu je odvisna od dolžine in višine predvidenega zidu ter obremenitve z raznimi elementi (omarice, sanitarni elementi, idr.), ki se pritrjujejo nanj.

YTONG zidne plošče so zelo primerne tudi za izgradnjo raznih manjših elementov, na primer balkonskih ograj, pohištva.

Prednosti:

  • Majhna teža
  • Suha, čista in hitra gradnja
  • Enostavno polaganje inštalacij
  • Enostavna obdelava sten
  • Visoka požarna odpornost
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaYTONG
Kategorijaporobetonski zidaki
Materialporobeton
Mere62,5cmx10cmx20cm
Teža7,88kg/kos
Poraba opeke8kos/m2
Toplotna prevodnost0,108
Kosov na paleti75
Debelina zidu (cm)10
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.