Šifra
837233

Kema pesek za otroško igro Baby Sand, 25 kg

Fini kremenov pesek zrnavosti 0,063-1,0 mm dekorativno bele barve. Pesek ima poročilo o preiskavi Zavoda za zdravstveno varstvo Maribor – Inštituta za varstvo okolja, da ne vsebuje težkih kovin in por...
3,89 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Fini kremenov pesek zrnavosti 0,063-1,0 mm dekorativno bele barve. Pesek ima poročilo o preiskavi Zavoda za zdravstveno varstvo Maribor – Inštituta za varstvo okolja, da ne vsebuje težkih kovin in poročilo o preiskavi Zavoda za gradbeništvo glede vsebnosti kristalnih delcev mikro-velikosti. Za uporabo v peskovnikih, na otroških igriščih ipd. Naravno vlažen.

Lastnosti:

  • naravnega izvora,
  • 100% opran, brez organskih nečistoč,
  • presejan in pravilne zrnavosti,
  • brez klic in bakterij,
  • biološko neoporečen,
  • naravno vlažen.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKema
Kategorijapesek
Uporabazunanja
Barvabela
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.