Šifra
A53753

Kema Fuga Sand 80 pesek za fugiranje 25kg

Kremenov pesek za fugiranje tlakovec in pranih plošč, zrnavosti 0.1-0.8 mm. Zaradi odlične sipkosti in pravilne zrnavostne sestave zagotavlja lahko in kakovostno fugiranje. Lastnosti: naravnega iz...
4,03 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kremenov pesek za fugiranje tlakovec in pranih plošč, zrnavosti 0.1-0.8 mm. Zaradi odlične sipkosti in pravilne zrnavostne sestave zagotavlja lahko in kakovostno fugiranje.

Lastnosti:

  • naravnega izvora,
  • 100% opran, brez organskih nečistoč,
  • presejan,
  • pravilne zrnavosti,
  • izredne mehanske lastnosti.

 

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKema
Kategorijapesek
Namen uporabefugiranje
Uporabazunanja
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.