Šifra
12

Jarc betonska cev, fi 40cm, 1m

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Betonska cev je namenjena za podzemno odvodnjavanje meteornih voda od objekta, uporabljamo pa jo lahko tudi za podzemne propuste pod cesto in podobne primere. Lastnosti: Notranji pr...
20,81 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Betonska cev je namenjena za podzemno odvodnjavanje meteornih voda od objekta, uporabljamo pa jo lahko tudi za podzemne propuste pod cesto in podobne primere.

Lastnosti:

  • Notranji premer: 40 cm
  • Zunanji premer: 50 cm
  • Debelina stene cevi: 5 cm
  • Dolžina: 100 cm
  • Teža: 150 kg
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaCementni izdelki Jarc
Kategorijabetonske cevi
Materialbeton
Meredolžina 100 cm
Teža150 kg
Notranji premer40 cm
Zunanji premer50 cm
Debelina stene cevi5 cm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.