Šifra
A01277

Armaturna mreža Q 131, 15x15cm, 5x5mm

Armaturna mreža tipa Q je nosilna po dolžini in širini. Uporablja se kot vezni element betonskih plošč, ki zagotavlja dodatno ojačitev betona - armiran beton. Pri stanovanjski gra...
21,42 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Armaturna mreža tipa Q je nosilna po dolžini in širini. Uporablja se kot vezni element betonskih plošč, ki zagotavlja dodatno ojačitev betona - armiran beton.

Pri stanovanjski gradnji se armaturne mreže uporabljajo za armiranje tlakov, temeljnih in medetažnih plošč, nosilnih zidov, škarp ...

Tehnične podrobnosti
Kategorijaostalo
Armaturamreže
Vrsta železaostalo
Tip mrežemreža Q
Oblikapravokotna
Mere6000mmx2150mm
Teža27,1kg
KakovostB 500A
Razmak palic150mmx150mm
Premer žice5mmx5mm
Vez/kos50kos
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.