Šifra
1931

Gorec betonski opažni blok 20

Opažni bloki se uporabljajo za gradnjo opornih sten in škarp, primerni pa so tudi za izgradnjo greznic. Kadar je potrebno zgraditi močno nosilno steno, kjer bi bilo potrebno opaženje, o...
0,76 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Opažni bloki se uporabljajo za gradnjo opornih sten in škarp, primerni pa so tudi za izgradnjo greznic. Kadar je potrebno zgraditi močno nosilno steno, kjer bi bilo potrebno opaženje, opažni bloki olajšajo delo in prihranijo čas ter denar, saj z njimi opaženje ni potrebno.

Med posamezne opažne bloke ni potrebno nanašati malte, temveč jih položimo na suho. V vsako vrsto vodoravno položimo armirno železno palico, ravno tako je potrebno tudi navpično armiranje. Tako postavljene opažnike zalijemo z betonsko mešanico. V primeru izgradnje greznice z opažnimi bloki je potrebno zagotoviti vodotesnost.

Lastnosti:

  • 19x40x19 cm
  • Teža: 14 kg
  • 60 kom/pal.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaCementni izdelki Gorec
Kategorijaostalo
Materialbeton
Mere19cmx40cm19cm
Teža13,5kg
Kosov na paleti60
Debelina zidu (cm)19
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.