Šifra
73010

Tekasil Sanitar Acetat Profi, silikonska tesnilna masa, bela, 300ml

Tekasil Sanitar Acetat Profi je trajnoelastična, enokomponentna, silikonska tesnilna masa na acetatni osnovi, primerna za tesnjenje stekla, keramike in aluminija v vlažnih prostorih. Dobra oprijemlji...
5,78 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Tekasil Sanitar Acetat Profi je trajnoelastična, enokomponentna, silikonska tesnilna masa na acetatni osnovi, primerna za tesnjenje stekla, keramike in aluminija v vlažnih prostorih.

Dobra oprijemljivost na steklo, keramiko in aluminij. Vsebuje dodatek proti plesnenju.

Uporaba:

  • Primeren za tesnjenje reg v sanitarni tehniki in drugih vlažnih prostorih
  • Tesnjenje stikov med keramiko, steklom, aluminijem
  • Ne priporočamo ga za tesnjenje pocinkane pločevine
 
Pakiranje: kartuša 300 ml
 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTKK
Kategorijasilikoni
Namen uporabetesnenje
Uporabanotranja
Barvabela
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.