Šifra
888005700

Obojestranski lepilni trak, 50mmx25m

Samolepilni obojestranski trak je namenjen lepljenju različnih manjših predmetov na stene, keramiko, les, kovino ... Primeren je tudi za lepljenje talnih oblog, na primer preprog in linoleja. Prednos...
10,02 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Samolepilni obojestranski trak je namenjen lepljenju različnih manjših predmetov na stene, keramiko, les, kovino ... Primeren je tudi za lepljenje talnih oblog, na primer preprog in linoleja.

Prednosti:

  • Super močan obojestransko lepilni trak
  • Zagotavlja varno in natančno lepljenje
  • Uporaben za različne namene
  • Uporaben za znotraj in zunaj
Tehnične podrobnosti
Kategorijalepilni trakovi
Namen uporabelepljenje
Uporabanotranja, zunanja
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.