Šifra
A72440

Wolfcraft tesnilna pištola MG 550

Pištola za tesnjenje MG 550 zagotavlja impresiven pritisk do 220 kg, zahvaljujoč opcijski dodani funkciji vzvoda. Zaradi tega je ta močna univerzalna pištola še posebej vsestranska. Omogoča vam prekl...
29,90 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Pištola za tesnjenje MG 550 zagotavlja impresiven pritisk do 220 kg, zahvaljujoč opcijski dodani funkciji vzvoda. Zaradi tega je ta močna univerzalna pištola še posebej vsestranska.

Omogoča vam preklop na največjo moč za enostavno nanašanje posebne tesnilne mase in lepila. Dvokomponentni ročaj se udobno prilega roki. Poleg tega nosilec kartuše omogoča vrtenje do 360 ° za udobno uporabo pod idealnim delovnim kotom.

Funkcija samodejnega zaustavljanja kapljanja je aktivna v preprostih akrilnih in silikonskih aplikacijah, kjer ne potrebujete dodatnega vzvoda. Neželeno iztekanje materiala preprečuje, da bi pištolo spustili navzdol, in zagotavlja čiste in nadzorovane zaključke in prehode. Kavelj za lestev ponuja tudi dodatno udobje.

Tehnični podatki:

  • mere (š x d x v): 64 x 387 x 171 mm,
  • potisna moč: 220 kg.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaWolfcraft
Kategorijapištole
Barvazelena, antracit
Blagovna znamkaWolfcraft
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.