Šifra
A84538

Knauf izravnalna masa Extrafinish, 25kg

Extrafinish je gladilna masa namenjena za strojno in ročno uporabo. Sestavljena je iz mineralnih polnil, veziv in posebnih aditivov. Uporablja se za vse vrste zdravih in nosilnih mineralnih podla...
15,37 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Extrafinish je gladilna masa namenjena za strojno in ročno uporabo. Sestavljena je iz mineralnih polnil, veziv in posebnih aditivov. Uporablja se za vse vrste zdravih in nosilnih mineralnih podlag; za notranje površine.

Poraba materiala: cca. 1,5 – 2 kg/m2 , 1,4 kg/m2 za mm debeline.

Podlaga mora biti čista, suha, čvrsta, brez prahu, soli in brez zmrzali. Nečistočo in ostanke delcev odstranimo. Dela ne izvajamo pri temperaturi zraka, podlage in materiala pod +5 ºC. V objektih, v katerih še ni postavljeno pohištvo, zaščitimo nanesen material pred vplivom vetra in vode. Prašnate in izrazito suhe podlage predhodno obdelamo s sredstvom Knauf Tiefengrund. 

Pri ročni uporabi vsebino vrečke (25 kg) vsujemo v ca. 8,5 l čiste vode in mešamo dokler ne dobimo maso brez grudic. Pripravljeno maso pustimo stati cca. 15 minut in jo nato še enkrat premešamo. Tako pripravljena masa je primerna za uporabo. Gostoto mase po potrebi prilagajamo z dodajanjem vode ali suhe mešanice. Odprti čas materiala znaša cca. 24 ur. Pri strojni uporabi zmešamo maso s počasi se vrtečim mešalnikom. Po končani uporabi mešalnik, črevo in orodje očistimo z vodo.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnauf
Kategorijastenske izravnalne mase
Namen uporabeostalo
Uporabanotranja
Nanos ometaročni, strojni
Osnova izravnalne maseostalo
Blagovna znamkaKnauf
Teža25kg
Porabaca. 1,5 – 2 kg/m2 , 1,4 kg/m2 za mm debeline
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.