Šifra
265557

Fixomoll obojestranski lepilni trak, 5mx50mm

Trak je ojačan s tkanino, ki je nosilec zelo močnega lepila. Uporablja se za pritrditev preprog, okrasitev in obdelavo. Primeren je  za profesionalno uporabo in za zelo velike obremenitve. Lepi t...
5,39 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Trak je ojačan s tkanino, ki je nosilec zelo močnega lepila. Uporablja se za pritrditev preprog, okrasitev in obdelavo. Primeren je  za profesionalno uporabo in za zelo velike obremenitve. Lepi tudi PVC podloge.


 

Tehnične podrobnosti
Kategorijalepilni trakovi
Namen uporabelepljenje
Uporabanotranja
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.