Šifra
A34599

Connect AC 700 akrilni silikonski kit, bel, 310ml

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Connect AC 700 je akrilna tesnilna masa izdelana na vodni disperziji. Primerna je za tesnjenje reg z manjšimi raztezki in možnostjo prebarvanja med oknenskimi in vratnimi podboji ter zidovjem, mavcem,...
1,71 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Connect AC 700 je akrilna tesnilna masa izdelana na vodni disperziji. Primerna je za tesnjenje reg z manjšimi raztezki in možnostjo prebarvanja med oknenskimi in vratnimi podboji ter zidovjem, mavcem, med mavčnimi ploščami …

Uporablja se tudi za tesnjenje razpok in spojev poroznega betona, kamna, ometa in lesa. Primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

Prednosti:

  • Hitro utrjevanje
  • Enostavna za obdelavo
  • Združljiva z barvami in poslikavami
  • Zadržuje vlago
Tehnične podrobnosti
Kategorijasilikoni
Namen uporabetesnenje
Uporabanotranja, zunanja
Barvabela
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.