Šifra
A69852

Gardena voziček za cev CleverRoll S, set s cevjo in priključki

Priročen voziček za cev GARDENA CleverRoll S omogoča prostorsko varčno shranjevanje vrtne cevi. Velika in trdna ročica zanesljivo navije cev. Inovativna zaščita pred zmrzaljo in 5 let garancije zagota...
65,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Priročen voziček za cev GARDENA CleverRoll S omogoča prostorsko varčno shranjevanje vrtne cevi. Velika in trdna ročica zanesljivo navije cev. Inovativna zaščita pred zmrzaljo in 5 let garancije zagotavlja najvišjo kakovost.

Set vsebuje: voziček, cev in priključke.

Lastnosti:

  • garancija: 5 let,
  • premer cevi: 13 mm,
  • dolžina cevi: 20 m,
  • zaščita pred zmrzaljo: da.
 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Zaščita pred zmrzaljoDa
Presek cevi (mm)13
Nastavljiv vodni curekDa
Premer13
Dolžina (m)20
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.