Šifra
A88033

Gardena škarje za živo mejo TeleCut 12304-20

GARDENA TeleCut škarje za živo mejo s teleskopsko funkcijo poskrbijo za rezanje žive meje in grmovja. Podaljšani teleskopski ročaji povečajo doseg s 70 na 90 centimetrov. Prihranite nepotrebno razteza...
67,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA TeleCut škarje za živo mejo s teleskopsko funkcijo poskrbijo za rezanje žive meje in grmovja. Podaljšani teleskopski ročaji povečajo doseg s 70 na 90 centimetrov. Prihranite nepotrebno raztezanje in delo na lestvi, saj lahko odrežete višje žive meje preprosto s tal. Dobro uravnoteženi aluminijasti ročaji povečajo moč rezanja. Škarje za živo mejo so lahke, enostavne za uporabo in prihranijo veliko truda.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zaživo mejo
Blagovna znamkaGardena
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.