Šifra
A88032

Gardena škarje za živo mejo

GARDENA škarje za živo mejo NatureCut so vsestranske in dobro uravnotežene škarje, ki so prepoznavne po lesenih ročajih. 100% FSC certificirani ročaji izžarevajo rustikalni čar, ki ta prilju...
35,59 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA škarje za živo mejo NatureCut so vsestranske in dobro uravnotežene škarje, ki so prepoznavne po lesenih ročajih. 100% FSC certificirani ročaji izžarevajo rustikalni čar, ki ta priljubljeni model jasno razlikuje od drugih škarij. Zanje se uporablja le trajnostno pridobljen les iz gozdov, katere upravljajo z visokimi okoljskimi in etičnimi standardi. ErgoTech zasnova lesenih ročajev - okrogle, simetrične in ergonomske oblike zagotavljajo, da škarje pri rezanju vedno udobno ležijo v vaših rokah.

Ostra valovita rezila zagotavljajo visoko zmogljivost pri obrezovanju velikih površin. Valovit rob zadrži rezan material v območju rezanja škarij in preprečuje zdrs. Rezili s prevleko proti sprijemanju za manjše trenje, lažje čiščenje in zaščito škarij pred rjo.

Praktičen mehki blažilnik nudi odlično blaženje, majhen upor, olajša delo, nežen je do sklepov in udoben za delo. Omogoča dalj časa trajajoče delo, brez napora. Rezanje vej je lažje z vgrajenim rezalnikom vej, ki omogoča enostavno rezanje debelejših vej. 20° delovni koti poskrbi, da so vaše roke pri delu vedno na varni razdalji od žive meje in varne pred praskami.

Škarje NatureCut so resnično vsestranske in vedno zagotovijo odlične rezultate. 25-letna garancija zagotavlja kakovost in dolgo življenjsko dobo izdelka.

Dolžina rezila: 230 mm.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zaživo mejo
Blagovna znamkaGardena
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.