Šifra
A98596

Gardena set škarij - škarje za veje Easycut in vrtne škarje

Gardena set škarij za veje 12003-20 in vrtnih škarij 8754-30. GARDENA Škarje za veje EasyCut 680 B so klasične mimorezne škarje za rezanje svežega lesa. Nizka teža in visok navor zagot...
41,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Gardena set škarij za veje 12003-20 in vrtnih škarij 8754-30.

GARDENA Škarje za veje EasyCut 680 B so klasične mimorezne škarje za rezanje svežega lesa. Nizka teža in visok navor zagotavljata minimalen napor pri rezu. Blažilnika iz posebne umetne mase varujeta sklepe. Natančno brušena rezila s prevleko proti sprijemanju zagotavljajo natančen rez, nežen do rastlin. Maksimalen premer rezanja 42 mm. 25 let garancije.

GARDENA Classic vrtne škarje 8754-30 so klasika med škarjami – vse, kar je značilno za dobre vrtne škarje. Močan rez, sodobne in ergonomske; najbolj primerne so za rezanje cvetja in mladih poganjkov. Rezili nagnjene rezalne glave s prevleko proti sprijemanju sta natančno brušeni. Ergonomsko oblikovano držalo za optimalno prilaganje roki. Dva položaja držanja omogočata močan rez in hitro striženje. Škarje imajo utor za odvajanje drevesnih sokov in rezilo za žico. Enoročna zapora omogoča hiter in enostaven zaklep ter varno shranjevanje. Classic vrtne škarje režejo veje do premera 18 mm. 25 let garancije zagotavlja najboljšo kakovost.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zaveje
Blagovna znamkaGardena
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

21456_gardena-zagotovilo-zadovoljstva.jpg

Zagotovilo zadovoljstva

V obdobje 15. 2. 2023 - 31. 3. 2023 poteka posebna Gardenina akcija Zagotovilo zadovoljstva. V času akcije Gardena zagotavlja, da lahko kupec vrne kupljeni izdelek pooblaščenemu trgovcu v skladu s pravili promocijske akcije.

Več o promocijski akciji si preberite tu.