Šifra
A98670

Gardena robotska kosilnica Sileno 15101-32

Gardenina robotska kosilnica Sileno Life je odličen vrtni pomočnik. Primerna za košnjo na zahtevnejših področjih - ne zmoti je niti brežina, niti ozki in kotni predeli.

995,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Robotska kosilnica GARDENA SILENO life je zasnovana posebej za težavnostne trate. GARDENA SILENO je izjemno tiha kosilnica, le 58 dB (A). Odporna je na vse vremenske razmere, dež in sonce. SILENO life zagotavlja odlične rezultate košnje tudi na pobočjih do 35 %. Kjer druge kosilnice kosijo s težavo, SILENO izjemno opravi svojo nalogo! Robotska kosilnica SILENO je enostavna za nego, očistite jo z vrtno cevjo.

Območje košnje označite z mejno žico, vodilna žica pa pomaga kosilnici pri usmerjanju po trati. Po začetni namestitvi, SILENO life zaživi in kosi samostojno glede na nastavljeni program košnje. Funkcija CorridorCut je posebej zasnovana za košnjo trate v ozkih območjih od 60 cm in težje dostopnih kotnih predelih. Vaš vrtni partner se zanesljivo loti tudi najožjih prostorov in najtesnejših kotov.

Tipalo za zmrzal varuje vašo trato in ustavi košnjo, ko je temperatura blizu ledišča. Funkcija SensorControl poskrbi, da SILENO life izmeri rast trave in ustrezno prilagodi čas košnje.

Lastnosti:

  • delovno območje 750 m² ±20 %,
  • polnilni sistem avtomatsko,
  • tip baterije Li ion,
  • čas polnjenja 60 min,
  • čas košnje 65 min,
  • 3 vrtljiva rezila,
  • višina reza 20-50 mm,
  • širina košnje 22 cm,
  • mere 58x39x23 cm.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Vrstarobotska kosilnica
Pogonakumulator
Blagovna znamkaGardena
Mere58x39x23 cm
Čas delovanja65 min
Tip baterijeLi ion
Maksimalna višina košnje50 mm
Minimalna višina košnje20 mm
Maksimalen doseg750 m²
Širina košnje (cm)22
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

27750_gardena-sileno2024.jpg

Delno povračilo kupnine ob nakupu določenih modelov robotskih kosilnic Gardena

V obdobju 10. 4. 2024 - 30. 6. 2024 poteka posebna Gardenina akcija Delno povrnemo kupnino. Ob nakupu določenih modelov robotskih kosilnic GARDENA in registraciji na spletni strani Gardena, vam Gardena delno povrne kupnino!

Več o akciji si preberite na povezavi.