Šifra
A88038

Gardena pravokotni zalivalnik Aqua S

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Zalivalnik za natančno, enakomerno zalivanje manjših travnih površin, brez zastajanja vode in luž. Aqua S je zasnovan za površine od 90 do 220 m², namesti se hitro. Postavite ga na trato in z drs...
24,49 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Zalivalnik za natančno, enakomerno zalivanje manjših travnih površin, brez zastajanja vode in luž. Aqua S je zasnovan za površine od 90 do 220 m², namesti se hitro.
Postavite ga na trato in z drsnikom nastavite domet med 7 in 17 metrov. Širina dometa Aqua S je do 13 metrov. Priključite cev, odprete vodo in prične zanesljivo zalivati vaše rastline. Zalivalnik je odličen za rastline, vam pa prihrani čas za druga opravila.
Trpežen material s kovinskimi komponentami zagotavlja, da zalivalnik ostane trdno na tleh. Aqua S je zaščiten pred zmrzaljo in UV sevanjem, po uporabi ga ni potrebno odstraniti s trate.
Čiščenje zalivalnika Aqua S je enostavno - odvijete priključek za vodo z vgrajenim kovinskim filtrom in ga sperete pod tekočo vodo. Priložena igla, nameščena v pokrovčku zagotovi hitro čiščenje vodnega kamna iz šob. 

Lastnosti:

  • Minimalna površina zalivanja: 90 m²
  • Maksimalna površina zalivanja: 220 m²
  • Domet pršenja: 7 m - 17 m
  • Širina pršenja max: 13 m
  • Garancija: 5 let

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Zaščita pred zmrzaljoDa
Blagovna znamkaGardena
Domet (m)17
Površina zalivanja (m2)220
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.