Šifra
A101782

Gardena potopna črpalka za umazano vodo

GARDENA potopna črpalka za umazano vodo 25000, navduši z impresivno zmogljivostjo, izjemno močjo in odlično učinkovitostjo. Visoko zmogljiva potopna črpalka je prava izbira za opravila doma in na vrtu...
152,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA potopna črpalka za umazano vodo 25000, navduši z impresivno zmogljivostjo, izjemno močjo in odlično učinkovitostjo. Visoko zmogljiva potopna črpalka je prava izbira za opravila doma in na vrtu. Začutite moč črpalk GARDENA, ter hitro in enostavno izpraznite poplavljeno klet. Močna drenažna črpalka se bo izkazala pri črpanju umazane vode iz vrtnih ribnikov ali gradbenih jam. Sodobna črpalka s stilskim in trpežnim ohišjem iz nerjavnega jekla vas bo navdušila z močnim 1100 W motorjem. Zmogljiv motor zagotavlja črpanje 25000 litrov umazane vode na uro, z največjo višino 11 m pri tlaku 1,1 bara. Črpalka se spopade z delci umazanije do 38 mm. Prilagodljivo krmiljenje s plovnim stikalom, omogoča neprekinjen vklop. Z inteligentno, moderno zasnovo privlačnega in elegantnega videza, stoji med delovanjem varno in stabilno. Praktični ročaj z navijalom in držalo za kable omogoča priročno rokovanje in transport, brez napora. Keramična gred s trojnim tesnjenjem zagotavlja trajnost in dolgotrajno uporabo.

dva načina delovanje:

  • samodejni nadzor : Plavajoče stikalo zagotavlja samodejni vklop črpalke, ko je presežen določen nivo. Če nivo pade, se črpalka samodejno izklopi. Višino vklopa in izklopa se individualno nastavi - plavajoče stikalo se zatakne na eno od treh višin na ohišju črpalke.
  • neprekinjeno ročno delovanje: Stikalo vstavljeno v ohišje omogoči, da črpalko nastavite na neprekinjeno delovanje..

Uživali boste v vsestranski uporabi črpalke. 32 mm (1 ¼ "), 38 mm (1 ½") ali 50 mm (2 ") cevi se enostavno priključi z novim sistemom za povezavo cevi GARDENA. Navoj G1" ponuja več možnosti povezave. GARDENA ima več kot 40 let izkušenj na področju drenažnih, namakalnih in gospodinjskih črpalk. Visoko kakovost poudarja 5 letna podaljšana garancija. Občutite moč vrhunskih in zmogljivih črpalk GARDENA. 

Lastnosti:

  • moč: 1100 W,
  • maks. količina vode: 25000 l/h,
  • maks. tlak: 1.1 bar,
  • maks. potopna globina: 7 m,
  • maks. dvižna višina: 11 m,
  • maks. temperatura tekočine: 35 °C,
  • dolžina kabla: 10 m,
  • priključni kabel: H07 RNF,
  • razred zaščite: IP X8.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijapotopne črpalke
Blagovna znamkaGardena
Moč1100 W
Maksimalni pretok vode25000 l/h
Maksimalna sesalna globina7 m
Maksimalna potisna višina11 m
Dolžina kabla10 m
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.