Šifra
A66331

Gardena multifunkcijska prha

Z multifunkcijsko prho GARDENA ste najbolje opremljeni. Ima štiri različne vodne curke: močan, ploščat, nežen curek in pršna megla. Širok izbor za učinkovito zalivanje in čiščenje na vrtu in okrog hiš...
19,49 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Z multifunkcijsko prho GARDENA ste najbolje opremljeni. Ima štiri različne vodne curke: močan, ploščat, nežen curek in pršna megla. Širok izbor za učinkovito zalivanje in čiščenje na vrtu in okrog hiše. Voda se aktivira s pulznim sprožilcem. Če je pretok vode neprekinjen, lahko pulzni sprožilec zaklenete in tako preprečite utrujenost rok. V kompletu s stop nastavkom za cev.  

Lastnosti:

  • zapora: da,
  • garancija: 5 let,
  • On/Off prožilo:  da,
  • vzorec curka: fina meglica, ploščat curek, močan curek, mehka prha. 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Zaščita pred zmrzaljoDa
Nastavljiv vodni curekDa
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.