Šifra
901606

Gardena dvokraki razdelilnik za cevi

Za sočasno uporabo dveh zalivanih naprav uporabite dvokratki razdelilnik cevi. Priključite ga na pipo, nato pa lahko na razdelilnik priključite dve različni cevi.  Primeren je za pipe z navojem ...
28,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Za sočasno uporabo dveh zalivanih naprav uporabite dvokratki razdelilnik cevi. Priključite ga na pipo, nato pa lahko na razdelilnik priključite dve različni cevi. 

Primeren je za pipe z navojem 26,5 mm (G 3/4 ") in 33,3 mm (G 1").

Omogoča tudi priključitev Gardena zalivalnih računalnikov ali časovnih odmernikov. S pomočjo regulatorja na razdelilniku lahko popolnoma samostojno nadzorujete pretok vode ali ga popolnoma zaprete.

Garancija: 5 let

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Nastavljiv vodni curekDa
Blagovna znamkaGardena
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.