Šifra
A115759

Gardena baterijske škarje za živo mejo Easycut 14733-20

Majhne, ​​priročne in zelo lahke baterijske škarje za živo mejo - za majhne do srednje velike žive meje.

137,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Gardena EasyCut 40/18 V P4A so izjemno lahke in priročne baterijske škarje za živo mejo in za obrezovanje majhne ter srednje velike žive meje v idealno obliko. Majhna teža le 2,3 kg z baterijo omogoča enostavno rezanje.

Ročaj ErgoTec z integriranim stikalom zagotavlja, da škarje za živo mejo ergonomsko in varno ležijo v vaših rokah, ne glede na položaj pri uporabi.

Dolžina rezila je 40 cm. Zahvaljujoč lasersko rezanim, brušenim rezilom lahko naredite močne, natančne in hitre reze z malo truda in brez prekinitev. Rezila škarij za živo mejo imajo zaščito za konico na koncu rezila, za brezskrbno rezanje blizu tal ali ob stenah.

LED zaslon ​​integriran v ročaju prikazuje stanje napolnjenosti baterije. Popolnoma napolnjen izdelek ponuja približno 70 minut dela s priloženo baterijo 2,0 Ah.

GARDENA baterijske škarje za živo mejo EasyCut 40/18 V P4A so na voljo kot komplet, pripravljen za uporabo, s polnilnikom in baterijo 18 V POWER FOR ALL, ki se hitro polni. POWER FOR ALL ALLIANCE je eno največjih združenj baterij med blagovnimi znamkami vodilnih proizvajalcev, katerih baterije se lahko uporabljajo v številnih napravah za vrt in dom. Prihranite denar in postanete prilagodljivi! 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zaživo mejo
Pogonakumulator
Blagovna znamkaGardena
Teža2.3 kg
Čas delovanja70 min
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.