Šifra
A115756

Gardena baterijske škarje za travo Classic cut

Akumulatorske škarje za travo Gardena ClassicCut Li. Idealne za obrezovanje majhnih grmovnic in striženje trave. Škarje imajo natančno brušena rezila s prevleko proti sprijemanju za dolgotrajno ostrino in ergonomski ročaj za udoben oprijem in enostavno rokovanje.

70,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Gardena baterijske škarje za travo ClassicCut Li so odlično orodje za rezanje robov trate in manjšega grmičevja. Rezilo je natančno brušeno in prevlečeno proti sprijemanju za dolgotrajno ostrino. Ostro rezilo zagotavlja gladek, natančen in čist rez, primeren za oblikovno striženje manjšega grmičevja, kot je pušpan. Kakovostno rezilo je izdelano v Nemčiji.

Akumulatorske škarje za travo odlikujejo ozek dizajn in ergonomski ročaj. Kot ročaja lahko preprosto nastavite s pritiskom na gumb, da je vaša roka med rezanjem v optimalnem položaju. Nizka teža 550 gramov zagotavlja delo brez utrujenosti.

Zmogljiva polnilna baterija zdrži približno 50 minut, ko je popolnoma napolnjena. čas polnjenja baterije je cca 130 min. Zahvaljujoč LED zaslonu lahko vedno vidite stanje napolnjenosti. Baterijske škarje za travo ClassicCut Li lahko polnite s pomočjo priloženega kabla USB-C. Menjava ali zamenjava rezila škarij za travo je preprosta, samo pritisnite gumb.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zatravo
Pogonakumulator
Blagovna znamkaGardena
Teža550 g
Čas delovanja50 min
Širina košnje (cm)8
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.