Šifra
A108865

Fiskars brus za nože in sekire Xsharp

Fiskars Xsharp brus za nože in sekire je priročno in prenosno orodje, ki ponuja 2 brusa v enem. Keramični brusni kamen v ohišju je tako za brušenje nožev kot sekir. Potrebno je samo nekajkrat pov...
18,49 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Fiskars Xsharp brus za nože in sekire je priročno in prenosno orodje, ki ponuja 2 brusa v enem. Keramični brusni kamen v ohišju je tako za brušenje nožev kot sekir. Potrebno je samo nekajkrat povleči rezilo skozi pravi utor in orodje bo zopet dobilo pravo, optimalno obliko rezila. Ta mali, gozdarski in priročen spremljevalec hitro in optimalno naostri rezilo in obnovi rezne kote nožev in sekir Fiskars prav zaradi njegovega enostavnega mehanizma. Prav tako je dovolj majhen, da ga imate s seboj kamorkoli greste.

Priprava lesa zahteva, da imate pri sebi vedno ostro orodje za natančen in hiter rez. Ob redni in daljši obdelavi lesa je le še vprašanje časa kdaj vam bo rezilo odpovedalo. Redno vzdrževanje ohranja vaše Fiskars sekire in nože ostre in varne. 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkafiskars
Blagovna znamkaFiskars
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.