Šifra
A18521

EGGER OSB 3 plošča 22mm, 2500x675mm, P+U

OSB PLOŠČE EGGER se uporabljajo v gradbeništvu. Trislojne vlaknene plošče iz usmerjeno nasutih mikrofurnirjev služijo kot nosilni elementi. Posebna geometrija in usmerjenost površinskih plas...
20,04 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

OSB PLOŠČE EGGER se uporabljajo v gradbeništvu. Trislojne vlaknene plošče iz usmerjeno nasutih mikrofurnirjev služijo kot nosilni elementi. Posebna geometrija in usmerjenost površinskih plasti ter lepljenje brez emisij zagotavljajo najboljše tehnične lastnosti. Za natančnost in pravo ravnino poskrbi profil plošč na pero in utor, ki ima pripravljen razmik 1mm, za potrebe širjenja in krčenja materiala. Za vijačenje in vrtanje uporabimo klasične vijake in svedre za les, za žaganje pa  klasično krožno žago.

  • zunanja in notranja gradbena dela, možna uporaba v vlažnih razmerah
  • različnih debelin in dimenzij
  • stabilnost in odlična upogibna trdnost
  • enostravna obdelava in montaža
  • okolju prijazen material, lepljenje brez formaldehida

Vse OSB plošče ustrezajo evropskim standardom. 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaEgger
KategorijaOSB plošče
Robpero utor
Blagovna znamkaEgger
Mere2500X675mm
Debelina22mm
Materialles
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.