Vinili

21 izdelkov

21 izdelkov

Vinilne talne obloge so pogosta in popularna izbira za moderne domove. Vinilne talne obloge so tehnološko izredno dovršene, saj so izjemno odporne in potrebujejo zelo malo vzdrževanja. Vinil je prava izbira za vse, ki imajo hiter življenjski slog in iščejo talno oblogo, ki bo vzdržljiva, odporna, lepa in predvsem nezahtevna za vzdrževanje. Izjemna cena, enostavnost, nezahtevna nega in estetski videz so razlogi, zakaj so vinilne talne obloge pravi izdelek za vaš življenjski slog. Skrb za vinil je enostavna in stroškovno prijazna. Vinilne talne obloge so oblikovane tako, da polepšajo vsak prostor in predstavljajo kompaktno, udobno in lepo talno oblogo za vaš dom. Izberete si svoj vinil, polaganje pa prepustite izkušenim mojstrom ali se ga lotite sami. Zaradi enostavnosti polaganja je vinil zelo pogosta izbira pri renovacijah, marsikaterega lahko položite čez obstoječo talno oblogo in tako prihranite čas in denar, saj ni potrebe po odstranitvi stare talne obloge in izravnavi tal.

Polaganje vinila

Polaganje vinila je preprosto in hitro. Glede na način polaganja, poznamo 2 vrsti vinila in sicer vinil na klik in klasični vinil, ki se lepi na podlago. Preden se lotite polaganja je zelo pomembno, da preverite vsebnost vlage v estrihu ali kot radi laično rečemo mora biti estrih suh. Poleg tega je pomembno, da so tla ravna in čista. Svetujemo vam tudi, da vinil vsaj 48 ur pred polaganjem v zaprti embalaži prinesete v prostor, kjer ga boste polagali, da se material ustrezno klimatizira.

Velika prednost vinilnih talnih oblog je tudi to, da je večina primerna za talno gretje.

Vzdrževanje

Z obstojno plastjo zgornjega dela vinilne talne obloge je PVC talna obloga izjemno odporna na obrabo, umazanijo in hkrati zelo enostavna za vzdrževanje. Čiščenje je nezahtevno - enostavno obrišete z mokro krpo. Primerna je za vse prostore, od stanovanj in pisarn do restavracij, hotelov in trgovin. Vinil je antibakterijski, antistatični in je tako idealna talna obloga za alergike.

Pestra ponudba

Izbirate lahko med vinili v imitaciji različnih materialov. Še vedno je najbolj pestra ponudba vinilov v imitaciji lesa, predvsem hrasta, se pa proizvajalci vinilov trudijo sledi trendom in tako lahko izbirate tudi med vinili v imitaciji kamna/betona, ki sta izredno priljubljeni imitaciji pri keramičnih ploščicah.

V naši ponudbi poleg vinilnih talnih oblog najdete tudi druge talne obloge – keramične ploščice, gotove parkete, laminate in pluto.

Prikaži več