Šifra
A92657

Stropna led svetilka Danny, velika, 60W

Zahvaljujoč številnim dodatnim funkcijam stropne svetilke Danny z bleščečim učinkom je odlična izbira za tiste, ki niso zadovoljni s povprečno svetilko. Sodoben, eleganten bel model je izdelan iz kov...
149,54 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Zahvaljujoč številnim dodatnim funkcijam stropne svetilke Danny z bleščečim učinkom je odlična izbira za tiste, ki niso zadovoljni s povprečno svetilko.

Sodoben, eleganten bel model je izdelan iz kovine in plastike ter ima vgrajen LED vir svetlobe. Poraba energije svetlobnega vira A razreda energije je 60 W, svetlobna jakost 4800 lumnov in življenjska doba 30.000 ur. Barvno temperaturo svetilke lahko poljubno spreminjate od 3000 do 6500 K, to pomeni, da lahko osvetli dano sobo s toplo belo, naravno belo ali hladno belo svetlobo.

Danny svetilka je tudi zatemnljiva, kar pomeni, da se svetlost lahko po želji prilagodi in ima tudi funkcijo časovnika. Priporočamo, da uporabite to odlično stropno svetilko v dnevni sobi, spalnici ali celo na hodniku. Okrogla svetilka z daljinskim upravljanjem ima premer 600 mm in razdaljo 75 mm od stropa. Garancija 5 let.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaRabalux
Barvabela
Tip svetilstenska
Pametna svetilaDa
Svetilo s senzorjemNe
Možnost zatemnitveDa
Stilmoderna
Vrsta napajanjaomrežje
Oblikaokrogla
Blagovna znamkaRabalux
Mere600 x 75
Premer600
IP zaščita20
Svetilnost4800
Poraba (W)58
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.