Šifra
A94543

LED trak 5m, 4.8W, 3000K

Samolepilni LED trak 5 m oddaja toplo belo svetlobo, 4.8 W/m in 60 diod/m. Za osvetlitev po meri, ustvarjanje prijetnege ambienta bo LED trak prava rešitev. Za optimalno montažo in dober oprijem ...
8,18 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Samolepilni LED trak 5 m oddaja toplo belo svetlobo, 4.8 W/m in 60 diod/m. Za osvetlitev po meri, ustvarjanje prijetnege ambienta bo LED trak prava rešitev. Za optimalno montažo in dober oprijem traku na podlago predlagamo, da trak nalepite v aluminjasti profil za led trak. Alu profil pa ustrezno pritrdite na podlago. Alu profil se zapre z priloženim difuzorjem, s tem je osvetlitev bolj prijetna, ker je svetloba malo bolj mehka.
 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaLambario
Tip svetilLED trakovi
Možnost zatemnitveNe
Stilmoderna
Vrsta napajanjaomrežje
Energijski razredA*
Temperatura svetlobetopla
Blagovna znamkaLambario
Mere10 mm x 5 m
IP zaščita20
Svetilnost22/m
Poraba (W)4.8
Temperatura svetlobe (K)3000
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.