Šifra
A42020

Smrekovi peleti A1, Biomasa, 15kg

Slovenski lesni peleti najvišjega kakovostnega razreda A1. Sestavljeni so iz čistega naravnega smrekovega lesa. Peleti nastanejo pod visokim tlakom, brez kemično-sintetičnih vezivn...
5,70 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Slovenski lesni peleti najvišjega kakovostnega razreda A1. Sestavljeni so iz čistega naravnega smrekovega lesa. Peleti nastanejo pod visokim tlakom, brez kemično-sintetičnih vezivnih materialov, kontrola kakovosti pa zagotavlja čisto gorivo z malo vlage in visoko kurilno vrednostjo (ca. 4,6 kWh/kg). 

Lastnosti:

  • vsebnost vode < 10 %,
  • kurilna vrednost min. 4,6 kWh/kg,
  • vsebnost pepela < 0,7 %,
  • peleti imajo potrdilo o kakovosti izdano s strani Gozdarskega inštituta Slovenije.

Pakiranje: 15 kg.

 

Tehnične podrobnosti
Namenogrevanje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.