Šifra
A65774

Konvektorski radiator CH-2007 Vivax

Konvektorski radiator CH-2007 se lahko pohvali s kar tremi nastavitvami grelne moči 750, 1250 in 2000 W, ter vgrajenim termostatom, s katerim hitro in enostavno nastavljate de...
35,93 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Konvektorski radiator CH-2007 se lahko pohvali s kar tremi nastavitvami grelne moči 750, 1250 in 2000 W, ter vgrajenim termostatom, s katerim hitro in enostavno nastavljate delovanje konvektorja. Prednost konvektorja je zaščita proti pregrevanju, prostostoječa konstrukcija s stabilnimi in kakovostnimi nogami ter opcijsko montažo na zid.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaVivax
Barvabela
Namenogrevanje
WiFiNe
Daljinsko upravljanjeNe
ČasovnikNe
Tip radiatorjakonvekcijski
Vgradnja radiatorjasamostoječ
Tip napajanjaomrežje
Poraba (W)2000
Število hitrosti3
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.