Šifra
875627
Iz letaka

Bio lesni briketi brez luknje, 10kg

Bio leseni briketi, 10 kg so pakirani v PVC folijo. So naravno stiskani ter pripravljeni za kurjavo. Narejeni so iz suhega, mešanega bukovega in hrastovega lesa, brez veziv in drugih dodatkov. Idealni...
1,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Bio leseni briketi, 10 kg so pakirani v PVC folijo. So naravno stiskani ter pripravljeni za kurjavo. Narejeni so iz suhega, mešanega bukovega in hrastovega lesa, brez veziv in drugih dodatkov. Idealni so za kamine, centralno ogrevanje in krušne peči. Največje prednosti lesnih briketov so majhna količina pepela, enostavno skladiščenje in čista uporaba. Briketi so valjaste oblike premera 90 mm in dolžine do 30 cm. Bio lesni briketi imajo višjo energijsko vrednost kot drva, katera znaša do 18,400 MJ/kg, vsebnost pepela je do 0,53%, vsebnost vlage pa do 8,17%.

Tehnične podrobnosti
Namenogrevanje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.