Praznična dekoracija

Izdelki 1-32 od 121

Stran
 1. Krožnik v obliki zvezde, zlat

  2,70 €
 2. Novoletna namizna dekoracija

  5,50 €
 3. Jaslice iz belega lesa, 28.5cm

  14,60 €
 4. Figura steklen stožec, 29cm

  9,00 €
 5. Novoletni dekor ogenj premer 6cm

  5,30 €
 6. Novoletni okrasek zlata luna

  2,96 €
 7. Novoletne PVC bunke, roza, 30 kosov

  3,01 €
 8. Kovinske kljukice za obeske, zlate

  1,22 €
 9. Novoletne PVC bunke, lila, 10 kosov

  3,29 €

Izdelki 1-32 od 121

Stran

Božična dekoracija je pika na i čarobnemu božičnemu vzdušju

Praznični december je za marsikoga najlepši čas v letu. Priprave nanj, na praznovanja in praznično okrasitev nekateri začnejo že mesece prej. Če želite, da bo letos tudi vaš dom zasijal v polnem sijaju preverite našo raznoliko ponudbo božične dekoracije. Pred okraševanjem vam svetujemo, da premislite kakšen stil boste izbrali in božično dekoracijo skrbno načrtujete, da vas prazničnih duh ne zavede. Preveč okraskov ali neskladni okraski lahko namreč dosežejo nasproten učinek od željenega.

V naši raznoliki ponudbi božične dekoracije boste našli številne izdelke iz umetnih ali naravnih materialov. Vsak izmed njih ima svoje prednosti in slabosti.

Naravni materiali so bolj ekološki, ne proizvajajo odpadkov oz so odpadki biorazgradljivi, tudi njihov izgled je za marsikoga boljši, naraven. Njihova slabost pa je kratkoročnost uporabe oziroma to, da so večinoma uporabni samo eno sezono, sploh kadar je govora o naravnih smrekah in venčkih iz naravnih materialov. In ravno to je največja prednost izdelkov iz umetnih materialov – lahko jih uporabljate več sezon, če jih ustrezno shranite bodo vaše praznike krasili mnogo let.

Umetna smreka ali naravno drevesce

V zadnjih letih je dilema ali izbrati naravno ali umetno drevesce postala še težja, saj so novoletne jelke iz umetnih materialov zelo lepe in odlično posnemajo naravni izgled. Njihova velika prednost je tudi to, da jih lahko uporabljate več let. Izbirate lahko med navadno ali zasneženo različico ter imitacijo različnih vrst dreves – smreke, jelke ali bora. V zadnjih letih pa izbira ni omejena zgolj na klasične umetne ali naravne smreke, ampak se lahko odločite tudi za leseno smreko ali pa jo izdelate kar sami. Kreativni in drzni boste med našimi Naredi sam projekti našli številke zanimive ideje, med drugim za jelko iz cevi ali jelko iz zidakov.

Venčki in krožniki za venčke

Da bo praznično vzdušje popolno bodo poskrbeli čudoviti venčki – adventni ali venčki za vrata. Tudi tu lahko izbirate med naravnimi in umetnimi materiali. Venčki so izdelani iz kakovostnih materialov obstojnih barv, zato bodo čudovito polepšali vaše domovanje. Če se boste sami lotili izdelave venčka ali bi želeli dodatno okrasiti kupljenega, lahko pri nas dobite tudi svečke in ostalo dekoracijo. Pozabili nismo niti na elegantne in estetske krožnike, ki bodo čudovito dopolnili praznični izgled vaše mize.

Jaslice

Za marsikatero družino je postavljanje jaslic poseben družinski običaj in tradicija. V naši ponudbi boste našli različne jaslice – od majhnih lesenih, izrezljanih jaslic do raznolikih dodatkov in figur.

Poleg figur za jaslice so vam na voljo tudi številne druge figure, dekoracija in novoletni okraski. Za pravo praznično vzdušje pa bodo zagotovo poskrbele novoletne lučke.

 

Prikaži več