Novoletne lučke

Izdelki 1-32 od 74

Stran
 1. Laserski projektor Snežinke

  23,06 €
  Na zalogi
 2. Novoletne lučke Nano, 40 lučk, 4 m, bele, zunanje

  10,36 €
  Na zalogi
 3. Adapter Power Supply z dalinjcem

  14,52 €
  Na zalogi
 4. Novoletne lučke na srebrni žici, 100cm

  1,29 €
  Na zalogi
 5. Napajalni vtikač za lučke Connect, črn, IP44

  12,08 €
  Na zalogi
 6. Podaljšek Connect D1ZB01, 10m, Emos

  4,38 €
  Na zalogi
 7. Podaljšek Connect D1ZB02, 10m, Emos

  4,38 €
  Na zalogi

Izdelki 1-32 od 74

Stran

Naj novoletne lučke popestrijo vaš dom!

Je pred vrati najbolj pravljično obdobje v letu in čas, da začnete razmišljati o prazničnem obdarovanju, gledanju božičnih filmov in seveda o tem, kako boste okrasili svoj dom? Si morda želite praznično vzdušje kar celo leto in kljub poletnemu soncu iščete popestritev v obliki lučk? V vsakem primeru ste priklikali na pravo mesto. Pri nas se namreč zavedamo, da s pravo izbiro novoletnih lučk prav vsak prostor še bolj pride do izraza, pa naj gre za okrasitev božične smrekice ali popestritev atmosfere pred kakim praznovanjem ali zabavnim večerom v družbi. Pustite domišljiji prosto pot in osvetlite svoj dom, kakor ustreza zgolj vam. 

V naši spletni trgovini sam.si najdete bogato ponudbo lučk, ki bodo še tako majhno stanovanje spremenile v pravi »praznik luči«. Na razpolago so vam tako klasične novoletne lučke v kablu kot tudi mreže, laserske projektorje in zavese.

Več vrst novoletnih luči

Pred izbiro novoletnih lučk morate biti pozorni na nekatere podrobnosti, denimo:

 • koliko lučk je na verigi, 
 • kako dolga je veriga, 
 • kako dolg je kabel,
 • ali se lučke med seboj lahko povezujejo,
 • ali so lučke primerne za zunanjo uporabo in 
 • kako visoka je vaša božična smrekica. 

In še nasvet za mimogrede: V našem blogu o prazničnem času si lahko tudi preberete, kako poleg primernih novoletnih luči izbrati tudi božično smreko, kako jo okrasiti in kakšna naj bo ostala dekoracija doma.

Katere vrste novoletnih lučk torej poznamo in jih najdete tudi na naši spletni strani?

Zunanje novoletne lučke

Zunanje lučke so primerne predvem za dekoracijo zunanjosti. Obesite jih lahko nad vhodna vrata, na ograjo pri vhodu ali na rob strehe. Izberite novoletne lučke v verigi in adapter za novoletne lučke, s katerim boste lahko nastavili želeni čas delovanja. 

Notranje novoletne lučke

Notranje lučke uporabite za okrasitev božične smrečice ali notranjih prostorov. Izbirate lahko med belimi enobarvnimi, rumenimi ali pisanimi lučkami. Notranje lučke so prav tako v verigi, izbirate pa lahko tudi med takšnimi v zavesi, različnimi oblikami kot je npr. zvezda in lučke na baterijo ali z adapterjem. Izbira je odvisna od vaših želja in sloga prostora, kjer jih boste uporabili.

Novoletne lučke v zavesi

Lučke v zavesi so primerne tako za zunanje kot notranje okraševanje. Z njimi lahko okrasite vrata, nekatera okna po hiši ali pa jih uporabite za okrasitev božične smrekice.

Novoletne lučke na baterije

Baterijske lučke so primerne za manjša božična drevesca, ki krasijo manjše prostore v hiši. Za glavno dekoracijo predlagamo kabel na elektriko oz. adapter za novoletne lučke - z njim celo lahko regulirate čas delovanja lučk. Na naši spletni strani najdete tudi polnilce in baterije, ki vam bodo v praznični sezoni prišli še posebej prav. Že z vidika varnosti je veliko bolje uporabljati novo kot pa staro in iztrošeno napeljavo. 

Laserski projektor

Laserski projektor je primeren za intenzivno praznično vzdušje, saj z njim lahko celotno hišo ali prostor prekrijete z belimi snežinkami. Primerno za vse večje ljubitelje božiča in božične dekoracije.

Nasveti za dekoracijo

Dekoracija prostora za praznike je izredno subjektivna odločitev. Nekateri posamezniki okrasijo le manjšo božično smrekico, spet drugi se odločijo za pravljično okrasitev celotnega domovanja.

Če je vaš dom minimalističen, sami pa ste veliki oboževalci božiča, vam predlagamo bolj ekstravagantno, malenkost bolj divjo okrasitev, ki naj vsebuje večjo božično smrekico, na njej pa čim bolj pisane božične lučke. Vhod okrasite z led verigo novoletnih lučk, na okna pa dodajte še novoletne lučke v obliki zavese in zvezde z lučmi. Tako bo vaš dom več kot pripravljen na praznično sezono. Predlagamo tudi, da barve in vzorce izbirate glede na ostala svetila v posameznih prostorih. 
 
V domu, ki je že skozi leto bolj poln stvari, predlagamo bolj minimalistično okrasitev. Za božično smrekico uporabite enobarvne in bolj umirjene božične lučke, piko na i pa dodajte še z okrasitvijo zunanjega vhoda. V primeru prekratkega kabla ali premalo vtičnic si oglejte še našo ponudbo podaljškov in razdelilcev, ki vam bodo pomagali rešiti to zagato.

Po novoletne lučke v SAM

Novoletne lučke bodo polepšale vaše domovanje in vaš dom spremenile v pravljični prostor. V naši spletni trgovini sam.si vas čaka bogata ponudba novoletnih lučk tako različnih oblik, dolžin kot barv. Če niste prepričani, katere bodo primerne za vas, se kadarkoli lahko obrnete na naše izurjene svetovalce, ki vam bodo priskočili na pomoč pri izbiri in vam svetovali tako, da bo vaš dom s pravo izbiro zares zaživel v pravem prazničnem duhu.

Prikaži več