Šifra
A80388

Jupol Classic, notranja barva, bela, 15l

Okolju in uporabniku prijazna notranja zidna barva. Omogoča lep nanos in raztegljivost barve, brez opaznih sledi valjčka. Površina z barvo JUPOL Classic ima fino strukturo ter lep videz barvnega filma...
Znižana cena Akcijska cena 26,99 € Redna cena 27,36 € Prihranite 0.37 €
/ KOS
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 26,66 €
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.
-1%

Okolju in uporabniku prijazna notranja zidna barva. Omogoča lep nanos in raztegljivost barve, brez opaznih sledi valjčka. Površina z barvo JUPOL Classic ima fino strukturo ter lep videz barvnega filma. Barvni film je dobro paroprepusten in odporen na suho drgnjenje.

Primerna je za manj obremenjene stenske in stropne površine v stanovanjskih in poslovnih zgradbah ter drugih javnih objektih.

  • Okolju in uporabniku prijazna barva. 
  • Prebarvana površina ima lep končni izgled. 
  • Vrhunska paroprepustnost.
  • Prva izbira kupcev že 50 let.

Prednosti:

  • Lahka aplikacija.
  • Zagotovljena stalna kakovost.
  • Visoka izdatnost in pokrivnost.
  • Odprti čas, ki zagotavlja možnost daljšega popravljanja napak.

Nanosi na različne podlage: Notranja zidna barva Classic se lahko nanese na fine omete vseh vrst, papirnate tapete, mavčnokartonske in vlaknenocementne plošče, iverice in neometan beton. Primerna je tudi za nanos na dobro oprijete dekorativne omete in stare disperzijske premaze. Barvo lahko nanašamo z valjčkom, čopičem ali strojno pršilko.

Lastnosti:

  • paropropustnost: visoka - razred I
  • poraba: od 125 do 190 ml/m2 (za dvoslojni nanos)
  • priporočljivo število nanosov: 2
  • Certifikat razreda A+. JUPOL Classic je s strani nemškega inštituta eco-INSTITUT prejel certifikat, ki ga uvršča v razred A+, kar pomeni, da ima zelo nizko emisijo v prostor ter je okolju in uporabniku prijazen izdelek.

 

Nagrada Trusted Brand

Blagovna znamka JUPOL je v letu 2019 dvanajstič zapored prejemnica prestižnega priznanja Trusted Brand 2019, ki ga prejmejo blagovne znamke, ki jim v Sloveniji najbolj zaupamo. Slovenski potrošniki so v kategoriji barve za dom za zmagovalko znova proglasili blagovno znamko JUPOL, ki je s svojo tradicijo na našem trgu prepoznavna že 50 let, kot ugledna blagovna znamka pa se je uveljavila tudi na mnogih drugih evropskih tržiščih. Ime JUPOL je med našimi kupci  že desetletja sinonim za kakovostno notranjo zidno barvo.

 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaJUB
Namen uporabeza zid
Uporabanotranja
Barvabela
PralnostNe
Izgledmat
Blagovna znamkaJUB
Ime barve1001
Količina (l)15
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.