Šifra
A42044

Tekoči vosek za svečo Luna, rjava, 1.5l

Tekoči vosek za svečo Luno, ki ga preprosto zamenjamo. Prazna kartuša se popolnoma predela, tako nastale surovine pa ponovno uporabijo. Preprosta uporaba, možnost popolne reciklaže in dolg čas gorenja...
7,29 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Tekoči vosek za svečo Luno, ki ga preprosto zamenjamo. Prazna kartuša se popolnoma predela, tako nastale surovine pa ponovno uporabijo. Preprosta uporaba, možnost popolne reciklaže in dolg čas gorenja so glavne prednosti izdelka.

Teža 1150 g, čas gorenja 15 dni, dimenzije: ø 150x150mm.


 

Tehnične podrobnosti
Barvarjava
Tipnagrobne
Mere150mm*150mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.