Šifra
A42042

Nagrobna sveča Luna s tekočim voskom, rjava, 1.5l

Zaradi moderne oblike, enostavne uporabe in dolgega časa gorenja najbolj priljubljena nagrobna sveča. Zgornji del je zaradi obstojnosti namenjen večkratni uporabi, spodnji del – kartušo s tekočim vosk...
12,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Zaradi moderne oblike, enostavne uporabe in dolgega časa gorenja najbolj priljubljena nagrobna sveča. Zgornji del je zaradi obstojnosti namenjen večkratni uporabi, spodnji del – kartušo s tekočim voskom – preprosto zamenjamo. Prazna kartuša se popolnoma predela, tako nastale surovine pa ponovno uporabijo.

Teža 1250 g, čas gorenja 15 dni, dimenzije: ø 150 x 250mm, rjava barva.

Tehnične podrobnosti
Barvarjava
Tipnagrobne
Mere150mm*250mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.