Šifra
844625

Saratoga odstranjevalec vlage, nevtralen, 450g

Odstranjevalec vlage poskrbi za ponovno vzpostavitev pravilne stopnje vlažnosti v prostorih. Vsebuje visoko higroskopično sol, ki zajame presežek prisotne vlage v zraku in jo zbere v posodo&...
8,32 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Odstranjevalec vlage poskrbi za ponovno vzpostavitev pravilne stopnje vlažnosti v prostorih. Vsebuje visoko higroskopično sol, ki zajame presežek prisotne vlage v zraku in jo zbere v posodo za zbiranje vode.

Primeren je za vsak prostor kjer se proizvaja veliko pare ali vode, še posebej se priporoča za kopalnice, kuhinje, pralnice. Uporabimo ga lahko tudi za to, da ohrani pravilno ravnovesje vlage v omarah, shrambah, kleteh, škatlah, tleh, knjižnicah, čolnih, počitniških prikolicah, avtodomih, pisarnah, laboratorijih in v sekundarnih prebivališčih.

Prednosti:

  • Samodejno učinkovito odstranjuje presežek vlage v zraku od normalne (40-60%)
  • Ne potrebuje električne energije
  • Ima sposobnost, da absorbira do 1 liter vode
  • Lahko traja več kot 30 dni (trajanje je odvisno od okolja in stopnje vlage v zraku)
  • Rezervoar oz. posoda je primerna za večkratno uporabo, kamor se po potrebi strese nova vrečka absorberja
  • Zbrana tekočina (vodna raztopina) se lahko ponovno uporabi za taljenje snega ali ledu na dostopnih poteh ali stopnicah
     

POZOR

H319 Povzroča hudo draženje oči.

Tehnične podrobnosti
Kategorijaostalo
Vrsta izdelkaostalo
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.