Šifra
A32509

Mreža proti komarjem Rhino, vratna zavesa z magnetom, črna, 95x215cm

Komarnik za vrata magnetic za zaščito doma pred komarji in drugimi žuželkami. Krili se zapirata samodejno zaradi vgrajenega magnetnega sistema. Na vratni okvir se pritrdi s pomočjo traku za mrežo pro...
17,11 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Komarnik za vrata magnetic za zaščito doma pred komarji in drugimi žuželkami. Krili se zapirata samodejno zaradi vgrajenega magnetnega sistema.

Na vratni okvir se pritrdi s pomočjo traku za mrežo proti insektom.

Dvodelna vratna zavesa, izdelana iz poliestra.

Samodejno zapiranje s pomočjo magnetnega sistema.

Mere: 95 x 215 cm.

Barva: črna.

 
Tehnične podrobnosti
Kategorijazaščita pred mrčesom
Barvačrna
Mere95 x 215 cm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.