Šifra
894527

Mreža proti komarjem Rhino, bela, 130x150 cm

Komarnik za okno Rhino je enostavna in hitra rešitev za zaščito pred insekti, tudi komarji. Pritrjevanje je enostavno in hitro, prav tako tudi odstranjevanje. Fino tkana mreža je izdelana iz poliestra...
3,94 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Komarnik za okno Rhino je enostavna in hitra rešitev za zaščito pred insekti, tudi komarji. Pritrjevanje je enostavno in hitro, prav tako tudi odstranjevanje. Fino tkana mreža je izdelana iz poliestra PE. Velikost je prilagodljiva glede na dimenzije okna.

Trak za pritrjevanje mreže je priložen.

Lastnosti:

  • mere: 130 x 150 cm,
  • barva: bela.
Tehnične podrobnosti
Kategorijazaščita pred mrčesom
Barvabela
Mere130 X 150 cm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.