Šifra
A43513

Koš za smeti Flip Bin, zeleno/srebrn, 25l

Flip Bin koš za smeti je izdelan posebej za uporabo v kuhinji. Posebna oblika koša omogoča, da postavimo dva ali več košev Flip Bin tesno drug ob drugega in si tako omogočimo organizirano ločevanje od...
15,87 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Flip Bin koš za smeti je izdelan posebej za uporabo v kuhinji. Posebna oblika koša omogoča, da postavimo dva ali več košev Flip Bin tesno drug ob drugega in si tako omogočimo organizirano ločevanje odpadkov. Koš ponuja dva različna načina odpiranja pokrova in s tem omogoča enostavno polnjenje, celo do samega vrha.

Tehnične podrobnosti
Kategorijakoši za smeti
Barvazelena, srebrna
Mere25 l
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.