Šifra
902352

Aquasan Algicid Extra, 1l

Aquasan Algicid Extra sredstvo proti algam je popolnoma nepeneč pripravek, primeren za bazene z močnim strujanjem, masažo, protitokom, vodnimi efekti. Preprečuje nastanek in razvoj alg v bazenski...
8,80 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Aquasan Algicid Extra sredstvo proti algam je popolnoma nepeneč pripravek, primeren za bazene z močnim strujanjem, masažo, protitokom, vodnimi efekti. Preprečuje nastanek in razvoj alg v bazenski vodi, ne povzroča motnosti in obarvanja vode, se ne peni ob močnejšem kroženju vode (masaža, protitok, vodni efekti), kopanje je možno takoj po dodatku v vodo. Algicid extra dodamo v vedro vode in ga izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem obtočne črpalke.

Navodila za uporabo: Preventivno doziramo Algicid EXTRA v časovnih presledkih 2 tednov. Na vsakih 10 m3 bazenske vode dodajamo po 1 dl Algicida EXTRA. Pri prvem polnjenju bazena z vodo in ob morebitnem pojavu alg v bazenu dodamo 2-3 dl Algicida EXTRA na vsakih 10 m3 vode. Raztopino Algicida EXTRA pripravimo v vedru vode in jo izlijemo v bazen na več mestih med delovanjem obtočne črpalke. Raztopino lahko doziramo tudi direktno v prelivno mesto (počasi) med cirkulacijo bazenske vode.


POZOR

H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

Tehnične podrobnosti
Vrsta čistilakemični dodatki
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.