Šifra
A81738
Akcija

Zaščitni vosek v spreju SPID WAX K2, 700ml

ZAŠČITNI  VOSEK K2 SPID WAX je unikaten sintetični vosek, ki omogoča zaščito pred atmosferskimi vplivi. Površinam nudi UV zaščito, jih varuje pred sončno svetlobo ter pos...
Akcijska cena 4,29 € Redna cena 5,94 € Prihranite 1.65 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

ZAŠČITNI  VOSEK K2 SPID WAX je unikaten sintetični vosek, ki omogoča zaščito pred atmosferskimi vplivi. Površinam nudi UV zaščito, jih varuje pred sončno svetlobo ter posledično pred poškodbami. Površinam zagotavlja maksimalen lesk.

  • enostavna uporaba z razpršilom

 

Tehnične podrobnosti
Kategorijasredstva za nego
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.