Šifra
A81736
Akcija

Sprej za nego armature Polo cockpit K2, 600ml

Primeren je za nego in čiščenje armaturnih plošč in plastičnih površin v vozilih in barkah. Površinam zagotavlja visoki sijaj in jih dlje časa ohranja čiste. Posebno nameščene nano molekule silikona o...
Akcijska cena 2,98 € Redna cena 4,14 € Prihranite 1.16 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Primeren je za nego in čiščenje armaturnih plošč in plastičnih površin v vozilih in barkah. Površinam zagotavlja visoki sijaj in jih dlje časa ohranja čiste. Posebno nameščene nano molekule silikona omogočajo prodiranje v globino, kar zagotavlja učinkovitost. Ravno tako je primeren za lesene površine. Varuje pred prahom, deluje antistatično, in se ne moteče sveti. Na voljo v različnih prijetnih vonjih.


Sredstvo napršite na površino iz dolžine 25 cm in obrišite s čisto mikro krpo. Ne pršite po steklih.

 

 

Tehnične podrobnosti
Avtokozmetikačistila za armaturo
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.