Šifra
A81737

Silikonsko mazilo v spreju SIL K2, 300ml

Ni na zalogi
Silikonsko mazilo v spreju SIL K2 je primerno za vzdrževanje gume in plastike. Ščiti gumjasta tesnila vrat in je odporen na vodo. Primeren za vse vrste plastičnih in ostalih površin.  100...
5,97 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Silikonsko mazilo v spreju SIL K2 je primerno za vzdrževanje gume in plastike. Ščiti gumjasta tesnila vrat in je odporen na vodo. Primeren za vse vrste plastičnih in ostalih površin. 

  • 100% silikon

 


NEVARNO

H222 zelo lahko vnetljiv aerosol

H336 lahko povzroči zaspanost ali omotico

H411 strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki

H229 posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju

EUH066 ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože

Tehnične podrobnosti
Kategorijasredstva za nego
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Sorodni artikli