Šifra
A81751

Set za čiščenje in nego usnja AURON LEATHER K2

Set K2 Auron Leather je namenjen čiščenju in negi usnjenih površin. Čiščenje je hitro in enostavno. Ohranja originalen videz usnja in ga ščiti pred pokanjem in obrabo. Vsebin...
22,95 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Set K2 Auron Leather je namenjen čiščenju in negi usnjenih površin. Čiščenje je hitro in enostavno. Ohranja originalen videz usnja in ga ščiti pred pokanjem in obrabo.

Vsebina kompleta:

  • K2 AURON Cleaner 200ml
  • K2 AURON Protectant 150ml
  • K2 mikro krpica
  • K2 ščetka za usnje
Tehnične podrobnosti
Kategorijasredstva za nego
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Sorodni artikli