Šifra
A81741
Akcija

Polirna pasta TURBO TEMPO K2 za poliranje vozil

Polirna pasta TURBO TEMPO K2 je primerna za odstranjevanje prask, voskov in drugih nanosov. Zelo majhni abrazivni delci z dodatkom voska zagotavljajo, da pasta prodre v najmanjše luknjice. Barvanim po...
Akcijska cena 3,50 € Redna cena 4,87 € Prihranite 1.37 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Polirna pasta TURBO TEMPO K2 je primerna za odstranjevanje prask, voskov in drugih nanosov. Zelo majhni abrazivni delci z dodatkom voska zagotavljajo, da pasta prodre v najmanjše luknjice. Barvanim površinam zagotavlja zaščito in visok sijaj.

  • za vse lakirane površine, tudi kovinske 
  • za poliranje žarometov
Tehnične podrobnosti
Kategorijasredstva za nego
Avtokozmetikaostalo
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.