Šifra
A81732

Pena NUTA K2 za čiščenje stekla in plastike, 600ml

Pena NUTA K2 je primerna za čiščenje steklenih, kristalnih in lakiranih površin. Uporabna je  tudi za čiščenje plastike, kovin, elektronskih naprav kot so računalniki, igralne konzole, ...
5,14 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Pena NUTA K2 je primerna za čiščenje steklenih, kristalnih in lakiranih površin. Uporabna je  tudi za čiščenje plastike, kovin, elektronskih naprav kot so računalniki, igralne konzole, Hi-Fi,...

  • madeže odstranjuje hitro, brez puščanja sledi

 


 

 

NEVARNO

H222 zelo lahko vnetljiv aerosol

H229 posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju 

Tehnične podrobnosti
Kategorijapripomočki za čiščenje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.