Šifra
A81749

Loščilo SIGMA K2 PREMIUM za pnevmatike z gobico

Ni na zalogi
Loščilo SIGMA K2 PREMIUM nudi zaščito pnevmatik in preprečuje njihovo staranje. prijetnega vonja po sadju dolgotrajen učinek odbija vodne kapljice ekonomična poraba Priložen aplikato...
8,53 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Loščilo SIGMA K2 PREMIUM nudi zaščito pnevmatik in preprečuje njihovo staranje.

  • prijetnega vonja po sadju
  • dolgotrajen učinek
  • odbija vodne kapljice
  • ekonomična poraba

Priložen aplikator za nanos sredstva.

 

 


 

NEVARNO

H304 pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno

EUH066 ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože

Tehnične podrobnosti
Kategorijapripomočki za čiščenje
Avtokozmetikačistila za pnevmatike
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.