Šifra
A81764

Krtača MIKROFIBRAMO za čiščenje platišč

Krtača MIKROFIBRAMO je primerna za čiščenje vseh vrst platišč. Konstrukcija krtače omogoča fleksibilnost in zagotavlja učinkovito čiščenje težko dostopnih mest.   iz mikro vlaken ne...
9,50 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Krtača MIKROFIBRAMO je primerna za čiščenje vseh vrst platišč. Konstrukcija krtače omogoča fleksibilnost in zagotavlja učinkovito čiščenje težko dostopnih mest.  

  • iz mikro vlaken
  • ne poškoduje površin
  • po uporabi speremo z vodo
Tehnične podrobnosti
Kategorijapripomočki za čiščenje
Avtokozmetikačistila za platišča
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.